خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

آن روزها یادش بخیر

آن روزها یادش بخیر آن روزهایی که با 1000 تومان 10 لیتر بنزین می زدیم باک بنزین موتورمان کاملا پر می شد به نانوایی می رفتیم نان گرم هردونه فقط 10 تومن بود با 100 تومان 10 تا می گرفتیم به خانه می آمدیم طنز مهران مدیری می دیدیم بابایمان ماهانه 200 تومن پس انداز می کرد تا بتواند پراید 7 میلیونی بگیرد مامانمان با 1000 تومان 4 عدد شیر پاکتی می گرفت صبحانه شیر داغ میخوردیم خیالمان از ایند آسوده بود 09622 کاملا رایگان بود گوشت مرغ همیشه در خانه بود
      دیواری بین ما و کشورهای همسایه نبود
      آشتی جای تحریم و مذاکره بود (اما این روزها) یه هو که از خواب بیدار شدم دیدم خبری از شیر داغ نیست وقتی رفتم پمپ بنزین که با 1000 تومن 10 لیتر بنزین بزنم اقاهه گفت بچه جون نکنه تو هم با اصحاب کهف خواب رفته بودی الان بیدار شدی با هزارتومن یه لیتر هم گیرت نمیاد خلاصه موتور خاموش کردم بی خیال بنزین شدم رفتم که شیر پاکتی برای صبحانه بگیرم گفت هزار بزار روش تا یه شیشه به هت بدم گفتم بی خیال رفتم با هاش یه روزنامه گرفتم تا قیمت پرایدو ببینم نوشته بود پراید شده زانتیا مهدی بیا مهدی بیا نویسنده hero93
      ویرایش توسط hero93 : 27 تیر 1393 در ساعت 14:29

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      قرار بود همه چی مفت بشه
      نفت مفت آب مفت برق مفت اتوبوس مفت.....

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یادش به خیر
      الآن همه کشور ها دارن عشق حال می کنن و ما داریم از گرسنگی میمیریم
      و عمه من 17تریلیون بدهی بالا آورده
      هیچ جا هیچ کس گرسنه نیست فقط ما گرسنه ایم در هیچ کجای جهان تظاهرات به خاطر فقر نیست
      یادش به خیر هیچ کس نمی گفت گران است گران است...داشتیم حال می کردیم...
      ولی نگران نباشید به زودی آن دوران باز خواهد گشت...

A SONG OF ICE AND FIRE

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن