1-حذف فاعل 2-اوردن مفعول ب جای فاعل و تغییر اعراب آن از منصوب ب مرفوع ک بهش میگیم نائب فاعل3-فعل و مجهول میکنیم با توجه ب نائب فاعل صرفش میکنیم
1-حذف فاعل 2-اوردن مفعول ب جای فاعل و تغییر اعراب آن از منصوب ب مرفوع ک بهش میگیم نائب فاعل3-فعل و مجهول میکنیم با توجه ب نائب فاعل صرفش میکنیم
تست شماره 49 :
عین الخطا فی المبنی المجهول :
1) لا یهدی الله القوم الظالمین >>>> ما هدی القوم الظالمون
2) لا تری النفس العبوس جمال الحقیقه >>>>> لا یری جمال الحقیقه
3) یشجع الاسلام المسلمین علی طلب العلم >>>>> یشجع المسلمون علی طلب العلم
4) تربی المعلمه الاختین اللتین تحاولان کثیرا >>>>>>> تربی الاختان اللتان تحاولان کثیرا
تست شماره 50 :
اگه در صورت تستی جمله ( عین الفعل الذی یمکن ان یبنی للمجهول ) رو ببینیم چی کار باید بکنیم ؟
ویرایش توسط پویا دقتی : 13 آذر 1393 در ساعت 00:11
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
تست شماره 51 :
لو کان کذلک لما فرّ الناس الی العمل انما الراحة التغییر
1) کان - ذلکَ - لمّا - فُرّ ........ 2) لمّا - الناسَ - العملَ - انّما ........ 3) کذلکَ - لمّا - الناسَ - الراحةَ ......... 4) فَرَّ - الناسُ - الراحةُ - التغییرُ
سلام
دومین آزمون آنلاین عربی از فردا ساعت 7 بعد از ظهر در سایت زیست پلاس-زیست شناسی کنکور به سبک جدید | خوش آمدید آغاز میشه
از همه شما دعوت می کنم در این آزمون شرکت کنین تا از وضعیت خودتون در این درس آگاه بشین
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)