X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      با وجود همه شایعه های ابتدای هرسال فکر نمی کنم تاثیر معدل از چیزی که الان هست بیشتر بشه
      پس بهتره بجای فکر دیپلم مجدد و ارتقا معدل به فکر درصدهای بالاتری باشی که در کنکور 95 انشالله میزنی
      اگرهم دیپلم مجدد بگیری جدای درد سر تشریحی خواندن در تابستان و بی برنامه شدن ، همه دروسش نمی تونی امتحان بدی و بنا به رشته ات بین 8 تا 10 واحد فقط بهت میدن
      اطلاعاتتون اشتباه هست. 8 واحد برای دانش آموز هست دیپلم مجدد داوطلب آزاد حساب میشه و میتونه تا 36 واحد برداره

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drsetareh1373 نمایش پست ها
      مثلا من همه درسارو بالا 80بزنم دندان قبول نمیشم؟ ؟
      داداش اینجوری که کنکور پیش میره باس نابغه باشی همه درصداتو بالا 80 بزنی
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پارسال کسی نبود که اطلاعاتی در مورد دیپلم دوم به ما و اکثر اطلاعات غلط بودن . من هم دیپلم دوم گرفتم و هم استفاده کردم . میخوام یسری توضیحات بدم.

اگه قصد گرفتن دیپلم دوم دارید :

1. حتما شهریور اقدام کنید . من متاسفانه پارسال نرسیدم و دی ماه ثبت نام کردم .

2. اگه نمیتونید معدل بالای 19 بیارید حتما برای دیپلم دوم انسانی اقدام کنید (خیلی مهم)

3. مغایرت دیپلم دوم با پیش دانشگاهی مشکلی نداره.

4. حواستون باشه بعنوان داوطلب بزرگسال ثبت نامتون نکنن . باید بصورت داوطلب آزاد (غیر حضوری) ثبت نام کنید چون دیگه نیازی نیست بیاید سر کلاس و سقف واحد هم ندارید.

5. متاسفانه چون اکثر مدیران مدارس بزرگسال و آموزش و پرورش از این قانون اطلاع ندارن ، ممکنه باعث سنگ اندازی و حتی دادن قوانین غلط باشه. یادمه معاونت آموزش متوسطه به من میگفت باید کارت پایان خدمت نشونم بدی ! مدیران هم معمولا به این دلیل ثبت نام نمیکنن که مدارس بزرگسال سقف واحد داره و اگه مدیری بیش از سقف واحد بده ، غیر قانونیه اما اطلاع ندارن که دیپلم دوم مشکلی برای این کار نداره .

6. اگه دیدید فایده ای نداره و مدیر مدرسه ناحیه شما ثبت نام نمیکنه ، زنگ بزنید به معاونت متوسطه تمام نواحی و ازشون آدرس مدارس بزرگسال دیگه رو بگیرید. من اینطوری مشکلم حل شد . البته حتما بگید که از ناحیه دیگه اومدید (خیلی مهم)

7. حتی به پلیس +10 هم اعتماد نکنید برای بحث سربازی . اونها هم ممکنه اطلاعات غلط بدنی ! من رفتم معاونت نظام وظیفه استان و اونجا سوال کردم . جواب اینه : تا قبل از پایان فراغت از تحصیل شما مجازی دیپلم دوم بگیری .

8. اول باید برگه تطبیق از آموزش پرورش بگیرید و بعد برید ثبت نام کنید که اینم داستان داره متاسفانه . برگه تطبیق رو معمولا از قسمت "معاونت یا آموزش فنی حرفه ای" میدن . من از بیست نقر از کارمندای آموزش پرورش پرسیدم تا بالاخره یکیشون راهنماییم کرد !

سوالای دیگه تون رو هم میتونید پ.خ کنید . موفق باشید

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تاپیک تکراری
      در قسمت جستجو انجمن سرچ کنین اگه تاپیک مورد نظر یافت نشد سپس تاپیک بزنین
      مشاور

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن