توصیه‌هایی برای سلامت قلب







سید جواد علوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: خوشحالی و شادی موجب تقویت قلب می‌شود و در مقابل غم، ترس، خشم و خجالت موجب تحلیل و ضعف قلب می‌شوند.

به گفته وی برای حفظ سلامتی قلب لازم است که از بوییدن اشیای بدبو پرهیز شود و با توجه به مزاج بدن از بوهای خوش لذت برد همچنین نباید روح را با بوییدن بوهای بد اذیت کرد.
این کارشناس طب سنتی عنوان کرد: مصرف ماءاللحم (آب گوشت غلیظ)، زرده *** مرغ عسلی، آب انار تازه به سلامت قلب کمک می‌کند؛ افراد از یبوست باید جلوگیری کنند چرا که یبوست مزتج به قلب ضرر وارد می‌کند.
علوی ادامه داد: شکم باید لینت داشته باشد و قبض نباشد چرا که بخارات حاصل از مدفوع حبس شده به قلب آزار می‌رساند پس لازم است که شکم نرم باشد و از یبوست جلوگیری شود.
وی گفت: مصرف دخانیات از جمله سیگار، قلیان و مشروبات الکلی به قلب ضرر بسیار می‌رساند. مصرف مواد غذایی بخار دار مانند سیر، پیاز و خردل به قلب آزار می‌رساند.
این کارشناس طب سنتی افزود: استفاده از عطر‌های خوشبو، پوشیدن لباس‌های معطر، مصرف موادغذایی مفرح مانند زعفران و مصرف ادویه مفید، پرهیز از زیاده‌‌روی در ورزش‌های سنگین و سخت، پرهیز از مقاربت مفرط و بیداری زیاد، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و حفظ سلامت قلب توصیه می‌شود.
علوی بیان داشت: خوردن گلاب، عرق بیدمشک، عرق صندل در امراض قلبی بسیار مفید است همچنین مصرف سیب، "به"، گلابی، انار، لیمو، بالنگ، آناناس تازه و نوشیدن گلاب، عرق بیدمشک، عرق صندل در امراض قلبی بسیار مفید است.
وی خاطرنشان کرد: از سبزی‌های مفید برای قلب می‌توان نعناع، ریحان، بادرنجبویه، بادروج ریحان کوهی، ریواس، کاسنی، کاهو، خرفه، گشنیز، کدو اشاره کرد.

منبع:خبرگذاری تسنیم