خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دی وی دی ها رو چجوری پس بفرستم؟

سلام دوستان
      من دیروز dvd های مسعودی از موسسه کنکور آسان است رو خریدم و امروز به دستم رسید ولی همش چرت و پرت و زمین تا آسمون با اون چیزی که توی تلویزیون نشون میده فرق میکنه.....1300 هزارتومان پول زبون بسته ام رفت به هدر لطفا بگید چطوری میتونم dvd ها رو پس بدم؟گفته بود در صورت مشکل داشتن تعویض میکنیم ولی پس نمیگیریم؟از کجا باید اقدام کنم؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_1234 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من دیروز dvd های مسعودی از موسسه کنکور آسان است رو خریدم و امروز به دستم رسید ولی همش چرت و پرت و زمین تا آسمون با اون چیزی که توی تلویزیون نشون میده فرق میکنه.....1300 هزارتومان پول زبون بسته ام رفت به هدر لطفا بگید چطوری میتونم dvd ها رو پس بدم؟گفته بود در صورت مشکل داشتن تعویض میکنیم ولی پس نمیگیریم؟از کجا باید اقدام کنم؟
      خب با همون شماره ای که تماس گرفتی بخری تماس بگیر ببین چی میگن
      ضمنا موضوع مناسب نبود ویرایش شد

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همون اول زنگ زدم ولی نامردا میگن پس گرفته نمیشه فقط در صورت خرابی یا مشکل dvd ها تعویض میشه.....ای لعنت بر مسعودی و موسسه ی حرام خور کنکور آسان است

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بذار تو فروشگاه های اینترنتی مثل ایسام و ردش کن بره

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      خوب
      نگاه کن گفتن در صورت مشکل پس گرفته میشه ... ... دی وی دی ها هم مشکل نداشته ....
      محال پس بگیرن .....

راستی مگه چه جوریه که میگ از زمین تا آسمون فرق داره ؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سلام دوستان
      خوب
      نگاه کن گفتن در صورت مشکل پس گرفته میشه ... ... دی وی دی ها هم مشکل نداشته ....
      محال پس بگیرن .....

راستی مگه چه جوریه که میگ از زمین تا آسمون فرق داره ؟؟
      سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      توی نمونه ای که توی تلویزیون درس میده میاد با تعریف و علامث و تکنیک وترفندهای جالب و .....درس میده حتی مادر من هم که هیچی سر در نمیاورد میفهمید ولی الان فقط میگه فلان سوال رو باید از رابطه ی فلان حل کنیم و حل میکنه و بعدش هم هیچ برای درس دادن هم فقط میاد میگه توی این رابطه و فرمول m یعنی جرم و بعدش هم نه نکته ای هیچی اصلا خیلی اشکال داره و dvd های ضعیفی....در کل یعنی با جزوه های رایگان اینترنتی هیچ تفاوتی نداره و میشد با dvd های موسسه های مسخره هم این چیزها رو دید....این موسسه کنکور آسان است هم نه مجوزی داره و نه هیچ معروفیتش هم فقط به خاطر اینه که صدا و سیما به خاطر رفع مشکلات مالی میذاره بیاد تبلیغ کنه.....
      خلاصه من که میرم شکایت کنم....و نمیدونم چرا سایت کنکور هم داره تبلیغات این موسسه رو انجام میده

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیزم برو دی وی دی ها رو کامل نگاه کن نه فقط یه مبحث ... یا چند دی وی دی

اون وقت می فهمی مسعودی بی نظیره .... خودم به شخصه دارم و عالی هستش

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تحت هيچ شرايطي امكان عودت نداره اين موسسه.دوست عزيزبا وجود اين حجم كتاب هاي كمك اموزشي خوب اعم از نشرالگو،خيلي سبز،گاج و دريافت و ... چرا به چنين موسسه اي كه تقريبا دستش براي همه رو شده اعتماد مي كنيد؟؟؟ اي كاش قبل هريد از عده اي پرس و جو ميكرديد و از تجربيات ديگران هم استفاده مي كرديد.بنده تا بحال يك ريال هم براي موسسه يا مجموعه اي كه اعتباري نداره هزينه نكردم.

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این همه تبلیغات دروغین و الکی تو رادیو و تلوزیون میکنند که یکی مثل شما گول بخوره و بهشون پول بده، الان هم که به هدفشون رسیدن، امکان نداره پولو پس بدن!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
      Math & Physics are fun

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان درمورد این موسسه قبلن زیاد بحث شده وآخر هم موجب بسته شدن تایپیک شده
      لطفن در این باره بحث نکنید
      فقط راهی دارید واسه عودت کالا ارائه بدید))

تازگیا جمله بندیهام بهتر شده هااا))
      واللللا

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]باتوجه به اينكه شما با اطلاع قبلي نسبت به كالاي خريداري شده اقدام كرديد و وجه رو واريز و كالارو بدون هرگونه مشكل فيزيكي دريافت كرديد،شكايت به پليس فتا و تعذيرات بي فايده خواهد بود.چون شما در ازاي دريافت كالايي مبلغي رو پرداخت كرديد و طبق قانون،در صورت پشيماني فروشنده كالا صاحب اين حق هست كه از لغو معامله امتناع ورزيده و معامله را طبق روال قبلي و با استرداد كالاي درخواستي شما به پايان برسونند.اين رو از مادرم كه وكيل هستند براتون پرسيدم.[/COLOR]
      [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]تبصره:اگر بتونيد اثبات كنيد كه كلاهبرداري صورت گرفته و شما در اين معامله اظهار مغبونيت كنيد،شايد بشه معامله رو لغو و پول شمارو پس گرفت ولي اين مورد در مورد ملك و اتومبيل و ... بيشتر صدق مي كنه و حالت فيزيكي رو درنظر داره.مثال كه شما ي اتومبيل تصادفي رو به اسم سالم يا رنگ خورده رو به اسم بي رنگ بخريد يا در مورد املاك،از لحاظ موقعيت زمين يا مصالح ساخت بكار رفته ب شما اطلاعات اشتباه يا دروغين داده شده كه چه عمد و چه سهو معامله باطل هست ولي در مورد دي وي دي ها كه قيمتش از قبل بصورت كاملا مشخص ذكر شده و شما اطلاع قبلي بهش داشتيد و البته محتويات اون كه قبلا براي شما تشريح شده و در نهايت اينكه دي وي دي ها مشكل فيزيكي يا خرابي ندارند،بعيد مي دونم كه بتونيد اقدامي در اين زمينه انجام بديد.اميدوارم تونسته لاشم كمكي در رابطه با حل مشكل كرده باشم.[/COLOR]
      [COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]حالتي هم وجود داره كه شما به اتفاق چند فرد ديگه اظهار مي كنيد كه محتويات اين محصول چيزي نيست كه ذكر شده و در رابطه با اون تبليغات صورت گرفته كه بسيااار سخت مي تونيد چنين چيزي رو اثبات كنيد چون نمونه هاي تدريس در سايت اين مجموعه و در تلويزيون وجود دارند.[/COLOR]

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      آخه موسسه قحطی بود از اینها فیلم گرفتی؟؟
      منم ریاضی و شیمی مشکل داشتم ولی اردوی جمع بندی کانون رو گرفتم
      بد نیست راضیم حدود 20 25 درصد بهبود داشتم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن