X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

dvd های زیست شناسی علی کرامت (اردو) قویه؟

سلام تو این تایپیک میخواستم بدونم آیا دی وی دی های زیست علی کرامت در کانون قویه ؟ به اون نکته های ریز اشاره میکنه؟ قوی و کاملا مفهومی وترکیبی درس میده ؟کتاب درسی رو ریز بررسی میکنه؟ مثل همایش آرامفر میشه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شایان نمایش پست ها
      سلام تو این تایپیک میخواستم بدونم آیا دی وی دی های زیست علی کرامت در کانون قویه ؟ به اون نکته های ریز اشاره میکنه؟ قوی و کاملا مفهومی وترکیبی درس میده ؟کتاب درسی رو ریز بررسی میکنه؟ مثل همایش آرامفر میشه
      آخر جملتون نوشتین مثل آرامفر میشه؟!!!!خب یعنی همایش آرامفر همه اینا که شما گفتید هست؟!!!!من که شک دارم))
      دی وی دی های اردو که مدرسش جناب کرامت و میرحبیبی هستن خییییلی بهتر از آرامفر هست و نسبت به قیمت و محتوای زمانی کار،خیییلی ارزشش بیشتره
      ولی بازم توی اون زمان محدود دی وی دی ها یه سری نکته ها هستن که جا میمونن دیگه...(طبیعی هم هست)
      خب کتابای تست و خود کتاب درسی هم هستن واسه این نکته ها دیگه
      پس آنچنان نیازی به دی وی دی واسه زیست نیست از نظر من
      اونم اگه بخوای صرفا دی وی دی رو منبع آموزشی خودت بکنی که واویلاااا
      زیست رو خوب بخون و واسه خودت تحلیل کن
      دیدم1تایپیک هم درمورد زیست پژوهنگان زده بودی
      بذار کلا خیالت رو راحت کنم:
      چرا واسه زیست دنبال دی وی دی میرید اصلا؟؟؟آخه واقعا نیازی نیست بجز دوستانی که با ژنتیک مشکل دارن اونم فقططططط ژنتیک
      دی وی دی های اردو رو من خودم باهاشون مخالف نیستم
      ولی درمورد بقیه محصولات که میان کامل مباحث رو بگن مثل همین پژوهنگان
      باید عرض کنم که اینا فقط وقتت رو میگیرن چرا؟چون تمام چیزای مثلا فصل گردش مواد رو بهت نمیگن که دیگه نیازی به مراجعه به منبع دیگه ای نباشه یه چیزایی رو در عین وقت گیر بودنشون بازم جا میندازن واسه همین دیدن دی وی دی توی مباحث زیست بجز ژنتیک ظلمیست که دانش آموز به خودش میکنه(البته اینجا منظورم از دی وی دی همه ی دی وی دی ها که میان فول درس بدن هستا نه دی وی دی هایی مثل اردو و همایش آرامفر و لوح آزمونای قلم چی و .... چون اینا خوبن)
      ولی خب منابع مورد نیاز واسه زیست با در نظر گرفتن آموزش چه از نوع تصویری چه از نوع کتاب نظر من اینا هست

خب اول کتاب درسی
      بعدش همایش نشر دریافت
      بعدشم تست (نام: 2014-05-08_165537.png نمایش: 466 اندازه: 650 بایت)

خب حالا آموزش تصویری خواستی:
      میتونی از آموزش جامع زیست اردو با تدریس کرامت و میر حبیبی استفاده کنی
      اردوی جمع بندی هم که تازه موجود شده تو سایتش که واسه پیش خرید هم هست و فقط مدرسش کرامت هست نسبت به آموزش جامع ترکیبی ترِ
      ژنتیک هم اگر کسی خواست ژنتیک موسسه ی پیروزان(مدرسش هم میلاد خاکیه)
      _____
      الان اضافه میکنم که اردوی جمع بندی که کامل توسط جناب کرامت تدریس شده و کلی تستای خوب واسه جمع بندی داخلش داره واقعا عااالیه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا اینجام که زیستِ و نه فیزیک
      ولی گفتم بگم شاید به کار بیاد
      دوستان اردوی جمع بندی فیزیک موسسه ی اردو با تدریس نیما نوروزی هم من پیشنهاد میکنم مطمئن باشید پشیمون نمیشید

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آخه قیمتش خیلی خیلی نسبت به جاهای دیگه ومنابع دیگه ارزون تره (البته میدونم که قیمت ملاک خوبی برای انتخاب نیست) ولی کسایی که تهیه کردن ازش لذت واقعی رو می برن ؟ خودمونی بگم باهاش حال اساسی میکنن؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      حالا اینجام که زیستِ و نه فیزیک
      ولی گفتم بگم شاید به کار بیاد
      دوستان اردوی جمع بندی فیزیک موسسه ی اردو با تدریس نیما نوروزی هم من پیشنهاد میکنم مطمئن باشید پشیمون نمیشید

حالا که اینجاییم، راجع به ریاضی و دینی ـشم نظر بده!!
      البته نمونه ای که تو سایت گذاشته بود که خیلی سریع گفت و رد شد، بقیه شو ندیدی؟ آیا همینجوریه؟ یکی بود، خیلی از اردوهای ریاضی و دینی تعریف میکرد!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین وضعیت خودت مهمه!
      اصولا من قبلا گفتم بازم میگم همه انواع دی وی دی ها(فارغ از مقایسه شون باهم) بقول بهمن بازرگانی نقش کاتالیزور رو دارن!!!
      از اینجا به بعدش بقول خودمه:

برای هر واکنشی باید اول از همه مواد واکنش دهنده داشته باشیم!اصلا ببنیم مواد واکنش دهنده هامون چی هس؟چطور هس؟که واسشون کاتالیزور مناسب انتخاب کنیم!و قبل از اون باید بدونیم اصلا واکنشمون انجام پذیره یا نه؟

حالا یعنی شما اول ببین وضعیت فیزیک دینی زیست ریاضی یا هرچی دیگه ات چطوره؟و چطور میخوای بشه؟

ببین برای کرامت اگه شما همینطور با اطلاعات صفر بخوای پاش بشینی به هیچی نمیرسی!لازمه که برای دی وی دی های جمعبندی اش و اصلن سبک کار کرامت در دی وی دی هاش خودت 50درصد تسلط کامل و با کیفیت داشته باشی

اما همایش آرامفر اینطور نیست با صفر هم بشینی توش میتونی به 50 درصد برسی توی کنکور
      با 50درصد بشینی خب بالقوه 100 درصد رو برای کنکور کسب میکنی حالا بستگی داره که بالفعل توی خود کنکور چه کار کنی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRD@D نمایش پست ها

البته نمونه ای که تو سایت گذاشته بود که خیلی سریع گفت و رد شد، بقیه شو ندیدی؟ آیا همینجوریه؟ یکی بود، خیلی از اردوهای ریاضی و دینی تعریف میکرد!

ببین کلا دینی بنظرم نیاز به خوندن داره تا شنیدن برای جمع بندی!!!!

اما آرش رحیمی ریاضی تجربیش بنظر من اگه شما چه پایه درسیت صفر باشه چه 100 صرفا تا 60 درصد میتونه شما رو تقویت کنه و نسبت به قیمتش خوبه!عالی نه!!!

اما در کل توی اردو: فیزیک نوروزی رو از دست ندید
      ویرایش توسط salour : 18 اردیبهشت 1393 در ساعت 20:01

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کاملا با نطر داش محمد موافقم ......اگه تو ژنتیک و گیاهی مشکلی داری خوبه که dvd بخری و یا تخته سیاه

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ژنتیک و گیاهی این موسسه توسط دکتر فرهادیان تدریس شده.
      به علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودن
      خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRD@D نمایش پست ها

اینی که واسه نمونه گذاشتن که کم هست
      ولی کلا مزیت اینا همینه که تو مدت زمان کم بیشترین اطلاعات رو منتقل کنن و اقعا همینطور هست وبا کاری که سایتش انجام داده (قرار دادن فایلای تدریس)جزوه نویسی هم راحتی
      کلا خیلی سریع بعد از گفتن مطلب میرن مطلب بعدی که این تو دروس عمومیش شدیدتر هم هستو بخصوص شیمی
      در مورد دینیش باید بگم که آره خوبه ولی با دوستمون موافقم دینی رو خودت باید مرتب تکرار کنی نه دی وی دی ببینی میتونی از خط ویژه گاج یا زرد مهروماه استفاده کنی
      ریاضیش هم تا این حد که دوستمون قاطع میگه موافق نیستم که میگه تا60
      اولا که درصد بستگی به خود شخص و پیشینه تلاشش داره ثانیا تدریس آرش رحیمی رو من کلا نمیپسندم خیلی خشک و نکته وار و حفظی هست البته این حرفم رو حساب نمونه ی سایتش نیست چون حالا مبحث معادله درجه 2 تقریبا حفظی هم هست ولی مثلا آنالیزترکیبی شو قبلا دیدم خیلی فرمولی کرده بود که من خوشم نیمد
      کلا:
      تو مجموعه های اردو این دبیرا که میگم محصولاتشون خوبه و از خریدشون پشیمون نمیشید
      کرامت(زیست)
      فهام(شیمی) که البته ایشون فقط لوح آزمون(بعد از هر آزمون قلم چی 1سی دی میدن واسه مباحث آزمون بعدی)دارن
      تاجبخش(عربی)
      فیزیک(نوروزی)

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان دی وی دی جمع بندی کرامت با جامعش یعنی خیلی فرق داره؟ لازمه منی که جامعش رو دارم جمع بندیشم بگیرم ؟

12. Top | #12
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      دوستان دی وی دی جمع بندی کرامت با جامعش یعنی خیلی فرق داره؟ لازمه منی که جامعش رو دارم جمع بندیشم بگیرم ؟
      نمي دونم علي كرامت تست تكراري نمياره اينو مطمئنم اما به نظرم بشين نكاتي كه دي وي دي هاي جامعشو جمع بندي كن با خوندن كتاب
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نوروزی رو زیاد نمیپسندم من جمع بندی کلشو که همشو خودش گفترو میپسندم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلا مثه کتاب درس میده نکته هم نمیگه

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میشه یه نفر بیاد فرق اردوی جمع بندی با آموزش جامع زیست رو بگه ؟ کدوم بهتره؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن