خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات

      Question 2 سوال از گرما

      سلام خدمت دوستان.دو تا اشکال داشتم با اجازتون!
      اولیش:
      با افزایش فشار دمای جوش میره بالا.پس گرمای بیشتری میخاد تا به جوش بیاد و مدت زمان بیشتر!چطوری میشه که در زود پز که فشار افزایش پیدا میکنه غذا سریع تر پخته میشه؟!!
      اینم یه اشکال دیگه!
      طول دو میله ی فلزی یکی از جنس پلاتین و دیگری از جنس روی باهم برابر است.میله ی پلاتین را 100cگرم و میله ی روی را100cسرد میکنیم.اختلاف طول ثانویه ی آنها 8 میلی متر میشود.طول اولیه ی آنها را بیابید.
      (ضریب انبساط طولی پلاتین=0.00001و ضریب انبساط طولی روی=0.00003)
      وقتی میگه سرد میکنم مگه نباید طول کم بشه و حاصل منفی بشه؟!!
      ممنون.
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه


    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان.دو تا اشکال داشتم با اجازتون!
      اولیش:
      با افزایش فشار دمای جوش میره بالا.پس گرمای بیشتری میخاد تا به جوش بیاد و مدت زمان بیشتر!چطوری میشه که در زود پز که فشار افزایش پیدا میکنه غذا سریع تر پخته میشه؟!!
      اینم یه اشکال دیگه!
      طول دو میله ی فلزی یکی از جنس پلاتین و دیگری از جنس روی باهم برابر است.میله ی پلاتین را 100cگرم و میله ی روی را100cسرد میکنیم.اختلاف طول ثانویه ی آنها 8 میلی متر میشود.طول اولیه ی آنها را بیابید.
      (ضریب انبساط طولی پلاتین=0.00001و ضریب انبساط طولی روی=0.00003)
      وقتی میگه سرد میکنم مگه نباید طول کم بشه و حاصل منفی بشه؟!!
      ممنون.
      سوال 2 = طول ها روی کم میشه و طول پلاتین زیاد ! اختلاف بین انتهای این 2 تا 8 میلی متره ! فاصله که نمی تونه منفی بشه یه جورایی نگرفتم منظورت کدوم حاصل بود ! اختلاف طول یا جواب آخر ؟‌
      سوال 1 = توی زود پز دمای حوش زیاده ! و این دمای بالا باعث زود پختن ماده غذایی میشه نه دیر یا زود جوشیدن آب

    3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin ZD نمایش پست ها
      سوال 2 = طول ها روی کم میشه و طول پلاتین زیاد ! اختلاف بین انتهای این 2 تا 8 میلی متره ! فاصله که نمی تونه منفی بشه یه جورایی نگرفتم منظورت کدوم حاصل بود ! اختلاف طول یا جواب آخر ؟‌
      سوال 1 = توی زود پز دمای حوش زیاده ! و این دمای بالا باعث زود پختن ماده غذایی میشه نه دیر یا زود جوشیدن آب
      سوال دو منظورم همین بود که طول روی کم میشه.میتونی جواب اخر این سوال رو بنویسی؟!!!
      این دمای بالا چطور باعث زود تر پخته شدن میشه؟!!!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه


    4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سوال دو منظورم همین بود که طول روی کم میشه.میتونی جواب اخر این سوال رو بنویسی؟!!!
      این دمای بالا چطور باعث زود تر پخته شدن میشه؟!!!
      اينو كه بري از مامانتم بپرسي ميدونه ما ميذاريم غذا رو توزود پز تا فشار زياد شه و اب جوش نياد غذا فرصت واسه پختن پيدا كنه اگه اب جوش بياد ديگه زود نميپزه چرا چون وقتي فشار زياد ميشه اب به دماي بيشتري واسه جوش اومدن نياز داره پس دماي بيشتري ميگيره و جوش نمياد اما غذا تو اون دماي بيشتر ميپزه حالا اگه اب با دما كمتري جوش بياد خب غذا هم گرماي كمتري واسه پختن داره ديگه( چرا چون بعد از جوش اومدن اب ديگه گرما صرف تغيير دما نميشه صرف تغيير فاز از مايع به گاز ميشه)
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

    5. Top | #5
      کاربر اخراجی

      Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      اينو كه بري از مامانتم بپرسي ميدونه ما ميذاريم غذا رو توزود پز تا فشار زياد شه و اب جوش نياد غذا فرصت واسه پختن پيدا كنه اگه اب جوش بياد ديگه زود نميپزه چرا چون وقتي فشار زياد ميشه اب به دماي بيشتري واسه جوش اومدن نياز داره پس دماي بيشتري ميگيره و جوش نمياد اما غذا تو اون دماي بيشتر ميپزه حالا اگه اب با دما كمتري جوش بياد خب غذا هم گرماي كمتري واسه پختن داره ديگه( چرا چون بعد از جوش اومدن اب ديگه گرما صرف تغيير دما نميشه صرف تغيير فاز از مايع به گاز ميشه)
      ببخشید ها خیلی ممنون بابت مثال زندتون! ولی زود پز واسه این کاری که شما میگین استفاده نمیشه! بهتره از یه مثال دیگه استفاده کنین! چه ربطی داره؟

      مگه اب توی زود پز جوش نمیاد؟

    6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان.دو تا اشکال داشتم با اجازتون!
      اولیش:
      با افزایش فشار دمای جوش میره بالا.پس گرمای بیشتری میخاد تا به جوش بیاد و مدت زمان بیشتر!چطوری میشه که در زود پز که فشار افزایش پیدا میکنه غذا سریع تر پخته میشه؟!!
      اینم یه اشکال دیگه!
      طول دو میله ی فلزی یکی از جنس پلاتین و دیگری از جنس روی باهم برابر است.میله ی پلاتین را 100cگرم و میله ی روی را100cسرد میکنیم.اختلاف طول ثانویه ی آنها 8 میلی متر میشود.طول اولیه ی آنها را بیابید.
      (ضریب انبساط طولی پلاتین=0.00001و ضریب انبساط طولی روی=0.00003)
      وقتی میگه سرد میکنم مگه نباید طول کم بشه و حاصل منفی بشه؟!!
      ممنون.

      در مورد سوال اولتون همونطور که دوستان گفتن ... در زودپز افزایش فشار باعث میشه دمای جوش آب بالا بره ... وقتی که آب دیرتر به جوش بیاد گرمای موجود به جای اینکه صرف تبدیل آب به بخار بشه صرف پختن موادغذایی میشه ... یعنی در واقع سهم بیشتری از گرما به غذا میرسه و غذا زودتر از حالت عادی میپزه.
      عنصر کوریم (Cm)
      با عدد اتمی 96
      در سال 1934 با استفاده از روش بمباران پلوتونیم 239 با پرتوی آلفا به دست آمد .
      این عنصر به افتخار
      "ماری و پیر کوری"
      و به پاس خدمات آنها به دانش بشری کوریم نام گرفته است .

    7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      ببخشید ها خیلی ممنون بابت مثال زندتون! ولی زود پز واسه این کاری که شما میگین استفاده نمیشه! بهتره از یه مثال دیگه استفاده کنین! چه ربطی داره؟

      مگه اب توی زود پز جوش نمیاد؟
      نخيرم جوش مياد دير مياااااد يعني دماي بيشتري واسه جوش اومدن ميخواد پس غذا هم از اون دماي زيادي كه زود پز داره به اب ميده جوش بياد فيضي ميبره و ميپزه

      - - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

      نقل قول نوشته اصلی توسط Saba_14 نمایش پست ها

      در مورد سوال اولتون همونطور که دوستان گفتن ... در زودپز افزایش فشار باعث میشه دمای جوش آب بالا بره ... وقتی که آب دیرتر به جوش بیاد گرمای موجود به جای اینکه صرف تبدیل آب به بخار بشه صرف پختن موادغذایی میشه ... یعنی در واقع سهم بیشتری از گرما به غذا میرسه و غذا زودتر از حالت عادی میپزه.
      افرين منم داشتم دقيقا زور ميزدم همينو بگمفن بيان در حد زير خط فقر
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

    8. Top | #8
      کاربر اخراجی

      Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      نخيرم جوش مياد دير مياااااد يعني دماي بيشتري واسه جوش اومدن ميخواد پس غذا هم از اون دماي زيادي كه زود پز داره به اب ميده جوش بياد فيضي ميبره و ميپزه

      - - - - - - پست ادغام شده - - - - - -


      افرين منم داشتم دقيقا زور ميزدم همينو بگمفن بيان در حد زير خط فقر
      اشپزیت باید خوب باشه! ولی من موافق نیستم! هیچ حالی به فرق جوش اومدن یا نیومدن نمیکنه! مخالفم!

    9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      اشپزیت باید خوب باشه! ولی من موافق نیستم! هیچ حالی به فرق جوش اومدن یا نیومدن نمیکنه! مخالفم!
      بلههههه انقد خوب املتو نيمرو درست ميكنم كه نگوووووو شوما كه كلا مخالفيييي اصلا مخالف باش كه چي؟ ها ها هاااااا؟؟؟؟ تهش كه تو فرار ني اشپزي كني (البته اگه نگندي)
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

    10. Top | #10
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saba_14 نمایش پست ها

      در مورد سوال اولتون همونطور که دوستان گفتن ... در زودپز افزایش فشار باعث میشه دمای جوش آب بالا بره ... وقتی که آب دیرتر به جوش بیاد گرمای موجود به جای اینکه صرف تبدیل آب به بخار بشه صرف پختن موادغذایی میشه ... یعنی در واقع سهم بیشتری از گرما به غذا میرسه و غذا زودتر از حالت عادی میپزه.
      ممنون.دقیقا فهمیدم!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه


    11. Top | #11
      کاربر اخراجی

      Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      بلههههه انقد خوب املتو نيمرو درست ميكنم كه نگوووووو شوما كه كلا مخالفيييي اصلا مخالف باش كه چي؟ ها ها هاااااا؟؟؟؟ تهش كه تو فرار ني اشپزي كني (البته اگه نگندي)
      شما داری جوونای مردم رو گمراه میکنی من باید جلوتو بگیرم! اوه بحث منحرف شد الان مدیرا میان..... ! ما که رفتیم! تا شب که یک مقاله دیگه توپ براتون میارم(تند خوانی) فعلا

    12. Top | #12
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سوال دو منظورم همین بود که طول روی کم میشه.میتونی جواب اخر این سوال رو بنویسی؟!!!
      این دمای بالا چطور باعث زود تر پخته شدن میشه؟!!!
      در مورد زود پز اینو بگم که به خاطر افزایش فشار نقطه جوش افزایش پیدا میکنه مثلا میشه 140 درجه c .
      حالا غذا توی دمای 140 درجه در حال پختنه نه در دمای 100 درجه یعنی دمای بیشتر! ترفند بسیار خوبی است چون در حالت قبل میتونستیم حداکثر 100 درجه داشته باشیم!
      پس غذا زودتر میپزه چون بالاخره حرارت بیشتری بهش میرسه دیگه! (البته این زودپزا غذا رو به اون خوشمزگی نمیکنن... دقت کردین؟! (چرا؟))

      در مورد سوال دوم من جواب آخر رو 2 متر به دست اوردم. اول خودت فکر کن اگه نتونستی به جواب برسی بگو تا راهنمایی کنم.

      - - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سوال دو منظورم همین بود که طول روی کم میشه.میتونی جواب اخر این سوال رو بنویسی؟!!!
      این دمای بالا چطور باعث زود تر پخته شدن میشه؟!!!
      در مورد زود پز اینو بگم که به خاطر افزایش فشار نقطه جوش افزایش پیدا میکنه مثلا میشه 140 درجه C .
      حالا غذا توی دمای 140 درجه در حال پختنه نه در دمای 100 درجه یعنی دمای بیشتر! ترفند بسیار خوبی است چون در حالت قبل میتونستیم حداکثر 100 درجه داشته باشیم!
      پس غذا زودتر میپزه چون بالاخره حرارت بیشتری بهش میرسه دیگه! (البته این زودپزا غذا رو به اون خوشمزگی نمیکنن... دقت کردین؟! (چرا؟))

      در مورد سوال دوم من جواب آخر رو 2 متر به دست اوردم. اول خودت فکر کن اگه نتونستی به جواب برسی بگو تا راهنمایی کنم.

    13. Top | #13
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramin safavi نمایش پست ها
      در مورد زود پز اینو بگم که به خاطر افزایش فشار نقطه جوش افزایش پیدا میکنه مثلا میشه 140 درجه c .
      حالا غذا توی دمای 140 درجه در حال پختنه نه در دمای 100 درجه یعنی دمای بیشتر! ترفند بسیار خوبی است چون در حالت قبل میتونستیم حداکثر 100 درجه داشته باشیم!
      پس غذا زودتر میپزه چون بالاخره حرارت بیشتری بهش میرسه دیگه! (البته این زودپزا غذا رو به اون خوشمزگی نمیکنن... دقت کردین؟! (چرا؟))

      در مورد سوال دوم من جواب آخر رو 2 متر به دست اوردم. اول خودت فکر کن اگه نتونستی به جواب برسی بگو تا راهنمایی کنم.

      - - - - - - پست ادغام شده - - - - - -



      در مورد زود پز اینو بگم که به خاطر افزایش فشار نقطه جوش افزایش پیدا میکنه مثلا میشه 140 درجه c .
      حالا غذا توی دمای 140 درجه در حال پختنه نه در دمای 100 درجه یعنی دمای بیشتر! ترفند بسیار خوبی است چون در حالت قبل میتونستیم حداکثر 100 درجه داشته باشیم!
      پس غذا زودتر میپزه چون بالاخره حرارت بیشتری بهش میرسه دیگه! (البته این زودپزا غذا رو به اون خوشمزگی نمیکنن... دقت کردین؟! (چرا؟))

      در مورد سوال دوم من جواب آخر رو 2 متر به دست اوردم. اول خودت فکر کن اگه نتونستی به جواب برسی بگو تا راهنمایی کنم.
      ممنون.
      سوال دو یه اشتباه میکردم الان فهمیدم.این طوری میشه دیگه:
      1.001l-0.997l=0.008
      که از اونجا l بدست میاد 2متر.
      اشتباهم رو فهمیدم.ممنون.
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه


    14. Top | #14
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام!
      راه حل این سوال سادست! فقط میخوام لطفا یه نفر به شکل مفهومی برام راه حلشو توضیح بده!

      شکرا!

      20110718_130640-1-.jpg

      @mohammad.babaie


      @SUBZERO

      @
      ali761
      ویرایش توسط M.AMIN.D : 27 فروردین 1395 در ساعت 14:28

    15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

      نمایش مشخصات
      والا هنوز روابط رو نخوندم. ولی خیلی ساده ب نظر میرسه.
      اهنگ شاررش گرما q متناسب با سطحه A و اختلاف دما dT... با ضخامت d رابطه عکس داره. پس q=mA.dT/d در این رابطه m ضریب تناسب، ضریب هدایت گرما وابسته به جنس ماده س. که واحدش میشه وات بر متر در کلوین

      و اما حل:
      A اندازه سطح 15 متر مربعه.
      d ضخامت مجهوله
      dT اختلاف دما 40 درجه س
      m ضریب اهنگ شارش گرما 0.04
      اهنگ شارش گرما 3400 ژوله
      این داده ها باید در رابطه q=mA.dT/d صدق میکنن

      جواب تقریبا 7 میلیمتره.
      There is No Need for God as a Hypothesis

      Pierre-Simon, marquis de Laplace

    صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن