خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات

      7 نکته بسیار بسیار مهم درباره چای

      طبع چای، سرد و خشک است.
      بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.


      اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتری است. طعم چای سبز با اندکی آب لیموی طبیعی بهتر میشود.


      خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. آن را با میوه های خشک یا عسل بخورید. اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین میبرد.


      چای خوب چایی است که دیر دم بکشد، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. چایی که زود رنگ میدهد یا معطر است، دارای مواد افزودنی است.


      خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن


      خوردن چای داغ، میتواند زمینه ساز سرطان حنجره شود.


      چای را کمرنگ بخورید.

      تابلو برجسته

    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      Mamoli
      نمایش مشخصات
      ی کنکوری چای رو بیش از شیش بار گرم میکنه می خوره
      چای جوشیده هم میخوره
      کجای کاری عامو

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن